Contractor:

St Edward

9 Millbank

The client originally put forward a timber themed screen to replicate the crittal look, but as a value engineering option Houston Cox recommended a loft style planet screen to not only help with their budget but also give a higher end feel to the sales area.

The gazed screens were finished in a black powder coated aluminium trim with low iron glass, this along with floor pivots and chrome pull handles gave the impression of a very high end clean finish.

The media units in the show apartment and marketing suite consisted of two similar units but with two different finishes, painted and veneer.

The initial information was scarce on these units so our design team had to take a lead on the development and construction to incorporate all of the clients requests.

The outcome was a very sleek media unit with integrated LED lighting, concealed wire ways, access panels and moulded panelling which has a rich contemporary look.

View all general joinery