Contractor:

Cambridge Biomedical Campus

The client was looking for a truly bespoke reception desk of Corian work surfaces with MDF substrate and laminate facings with a coloured glass lightbox that would seamlessly fit the space into the surrounding environment.
With only conceptual design drawings to work off, Houston Cox was tasked with developing the concept into a working piece of furniture whilst making it structurally sound and fully integrated with all electrical services, and was fulfilled by designing a steel support system, concealed LED design, wire ways for cabling requirements & making sure the DDA requirements were achieved, to name a few.
 
The client was extremely happy with the end result, and it was a real team effort to achieve all the requirements without going away from the architect’s design intent.

View all reception desks